TÀCTUM

Perruqueria ecològica a Gràcia. // Restyling sostenible. // Project management. // Disseny de làmpares i expositors de cartrò (...)

JBC AMBERS

Flagship per cadena de moda en un edifici protegit per patrimoni. // Disseny d’interiors i mobiliari per la secció de nens // Projecte en col.laboració (...)

VIDA MEVA

Botiga d’alimentació ecològica i de proximitat a Poblenou. // PREMI COMERÇ SOSTENIBLE. // Restyling, assessoria i disseny gràfic.

COTTET: FLAGSHIP

Disseny per la central de l’òptica Cottet al Portal de l'Àngel. // Botiga emblemàtica. // Execució de l'obra per zones i fases. // Projecte en (...)

POL·LEN

Disseny global corporatiu per floristeria a Poblesec. // Composició de mobiliari per exposició a partir de mobiliari recuperat (...)

ECOEDIFICI

Acadèmic. // PFC de rehabilitació energètica i redisseny d’un edifici al barri de Can Jofresa. // Disseny d’un Ecobarri.

PEPE JEANS BILBAO

Aplicació del disseny de marca a una botiga de la cadena. // Visual merchandising i identitat corporativa // Projecte en col.laboració (...)

ART MURAL

Project management i restyling d’un local comercial. // Pintura mural de Julia Pelletier. // Personalització, artesania.

IN THE WINDOW

Acadèmic. // PFC de disseny d’una finestra móvil com a espai habitable. // Poètica de l’espai. // Psicologia de l’hàbitat (...)